Raka bena?


Hur kul är det egentligen att raka sej mellan benen? (Och då menar jag inte på insidan av knäna...) Är det verkligen värt besväret? På herrar är det en himla massa skrynklor och veck på själva "påsen" - använder man nån sorts hudutsträckare för att komma åt ordentligt? Sen kommer man ju till frågan: VAR börjar man raka? Ponera att bringan är kraftigt behårad men genitalierna ska minsann vara renrakade. VA??? Slutar man ovanför eller nedanför raggarsträngen liksom? Och på damer är det ju OCKSÅ en herrans massa skrynklor och veck. Kanske kan man hänga duktyngder i själva läpparna för att underlätta. Och hur skönt är det att gå och gnugga stubbiga könsdelar mot varandra efter några dagars utväxt? Tänk så mycket det vassa och sticksiga måste slita på de delikata små *spetskortvarorna...

Flera timmars hårt slit i badrummet för att vara "fin nedtill" under några korta minuter av erotisk hetta, när så många uppenbarligen föredrar att ha lampan släckt... Tänk så härligt om det kunde blir trendigt med riktigt rejält hårigt istället! Könsperuk skulle kunna bli ett nytt intressant begrepp. Hepp!


*)Kortvaror = till exempel underkläder.
free polls

FURRY CUP
Meret Oppenheimer's Furry CupTACK FÖR BESÖKET OCH VÄLKOMMEN ÅTER..


Kommentarer
Postat av: en jävla sur tant

för inte allt för länge sedan kunnde du läsa i böcker beskrivningen "han
symtade hennes mörka trekant". inse hur daterat det är? det finns en generation som skulle växla mellan oförstående allternativt utbrista åååouäää! äääckligt! hur blev det så? givetvis får var och en göra hur och vad de vill med sin kroppsbehåring. jag är mer ute efter var kommer detta ideal ifrån? och varför har de fått sån genomslagskraft att 12 åringar rakar/vaxar/pincettrycker bort hår när de visar sig i arla pubertet?

2008-03-29 @ 14:39:32
Postat av: L

På min tid var man stolt (men en smula generad) när det ÄNTLIGEN började växa Lô! Är det verkligen BARA porrbranschen som är skyldig? Visst är det inte kul att få hår i munnen och helt okontrollerat spret kanske inte är så läckert, men nån måtta får det väl ändå va. Och det är ju jävligt BÖKIGT att få bort eländet. Dessutom inte särskilt hälsosamt. Alla dessa flickor som använder raklödder där nere får ju förr eller senare en nätt liten svampinfektion eller nåt annat mysigt. Och för slöa rakhyvlar. AJ! Alla små flickor och pojkar med skärsår på fel ställen... Och fula rakprickar. HU!

2008-03-29 @ 15:32:53
URL: http://enkat.blogg.se/
Postat av: karate kid

wax on wax off
då behöver hyvelen slitas i tid och otid.

om man tycker hårlöst är god smak är brittney troligtvis stilikon..

2008-04-03 @ 10:49:15
Postat av: L

:-D
:-D
:-D

2008-04-03 @ 21:31:32
URL: http://enkat.blogg.se/
Postat av: sur tant igen

tja, det började med bikinilinjen och åttiotalets högabenskärningar på badattiraljerna.. eftersom inget stack ut på nån annan, var det väl fel på mig.. nån annan som tänkte likaledes med rakhyveln i näven?
och jag minns med ett flabb en man som tidigt 90tal önskade se mig rakad, då erkände han att han var lite pervers, idag är det en högst ordinär önskan. eller?

2008-04-04 @ 17:55:39
Postat av: L

Hahahahaha. Ja, tillochmed under sent åttiotal ansågs det väl vara en smula kinky med rakat. Nu är det ju liksom standard. Det är snarast uppseendeväckande om man INTE rakar sej.

2008-04-06 @ 11:10:03
URL: http://enkat.blogg.se/
Postat av: L

Sent nittiotal menade jag. Det visar väl bara att en börjar bli lite till åren..

2008-04-06 @ 14:37:25
URL: http://enkat.blogg.se/
Postat av: G

Jag kanske massuppfittar din formulering men tror inte att könsperuk skulle kunna bli ett _nytt_ begrepp, för det har funnits sedan 1617, iallafall på engelska i form av ordet merkin

http://en.wikipedia.org/wiki/Merkin

Exempel på användning i populärkulturen: Merkin Muffley, USAs president i Dr. Strangelove

2008-04-15 @ 21:35:01
Postat av: L

Kära G:
Men det är ju FANTASTISKT!!! Man kan alltid lära sej nåt nytt. Hurra! Iofs var det en lite annan typ av användande, men ändå.
:-)

2008-04-15 @ 22:15:23
URL: http://enkat.blogg.se
Postat av: laura fitinghoff

en såndan tingest vill jag ha, i renskinn, skulle värma fint!

2008-04-23 @ 20:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0