Irriterande irritationsmoment


En dålig dag säger man. En dålig start på dagen. En? Bara EN? Hur många dåliga dagar får man lov att ha egentligen? För fjärde dagen i rad upplever jag "en dålig start på dagen med efterföljande dålig dag". SNART ska jag spy, jag lovar. Och snart, lovar jag, ska jag också ta itu med de digitala enkäterna (fint som snus), men till dess får ni hålla tillgodo med dagens vredesutbrott i form av en helt vanlig svarsalternativlista inbakad i själva texten. Sorry, men det är i alla fall bättre än ingenting (visst tusan är det en sliten klyscha, men det har blivit veckans mantra för min del).

Idag undrar jag således, HELT JÄVLA OSÖKT (!), vad som är mest irriterande av följande:

1. Butiker som har stängt ENDAST JUST IDAG bara för att du för en gångs skull behöver besöka dem (men de skyller förstås på inventering)

2. Av dig inbokade kundmöten som tidigareläggs ett dygn av din chef utan att denne kollar med dej om det verkligen är okej.

3. Ouppfostrade äldre medelålders manliga busschaufförer (förmodligen med ett dåligt äktenskap i bagaget) som påstår att de minsann inte stannar där du vill kliva av, trots att det står i tidtabellen.

Här skulle jag kunna fortsätta ungefär i evighet faktiskt, men tycker ni att mina svarsalternativ är för få, får istället NI extremt gärna bidra med några egna. Våga vara vreda!!!!! Ibland är det HÄRLIGT att få vara förbannad, arg, irriterad och bara liksom explodera - men oftast får det märkliga konsekvenser ute IRL, så passa på här! På internet kan ingen höra dig skrika...


ARTY FARTY


TACK FÖR BESÖKET OCH VÄLKOMMEN ÅTER..

Hjärtinnerligt välkommen till ENKÄTBLOGGEN!


De va la rolit!


Här kommer snarligen att publiceras ett antal mer eller mindre obskyra enkäter, rörande allt vi alla funderar över men aldrig pratar om... Exempelvis: "Var tar fina flickors flatulens vägen?", "Kissar du i dursen?" och så vidare. Här kan de flesta ämnen tas upp och vädras brutalt - oönskad kroppsbehåring, illaluktande medpassagerare i kollektivtrafiken, arga lappar i tvätt-
stugan från understimulerade granntanter, snor på manschetten, offentligt fjärtande med mycket mera. SJÄLVKLART undrar ni alla över något och lika självklart vill jag veta!!! Ge mej tips om vad enkäterna ska innehålla! NU! Seså!


PIG & CRY?


TACK FÖR BESÖKET OCH VÄLKOMMEN ÅTER!.

RSS 2.0